sunnuntai 13. elokuuta 2017

Lähtötilanne: yläkerran makuuhuone

Syreenihuone. Sillä nimellä tämä huone tunnettiin ennen remonttia ja sille oli hyvä syy. Makuuhuone oli maalattu kattoa, ikkunan pokia ja väliovia myöten kauttaaltaan lilaksi. 
Tässäkin huoneessa oli vanhat kaapit, joissa oli sekä tankoja, levyhyllyjä että ulosvedettäviä hyllyjä. Kunto oli hyvä, mutta käytännöllisyys ei niinkään, joten nämäkin kaapit saivat purkutuomion. 

Huone on reilun kokoinen ja siinä on suuri ikkuna takapihalle. Huoneesta on myös käynti ulos, mikä on kiva huoneen tuulettamisen kannalta, mutta hieman jännittävä ratkaisu nukkumisen kannalta. Nukuimme tässä huoneessa muutaman viikon ennen alakerran makuuhuoneen valmistumista ja täytyy myöntää, että kerrostalossa asuneelle tuo ulko-ovi ja iso ikkuna loivat pientä jännitystä nukahtamiseen. Milloin kuvittelin, että joku seisoo ikkunan takana, milloin, että joku yrittää ovesta sisään... 

Ja mitä olisikaan huone ilman yksityiskohtia.
Leea-salvat myin eteenpäin, mutta muut detaljit päätyivät sorttiasemalle. Noita ylisuuria ulko-oven kahvoja ei kyllä ole tullut ikävä, mutta nuo vanhat katkaisijat olisivat olleet ihan symppikset. Uusimme kuitenkin kaikki sähköt yläkertaan, joten helpoin ratkaisu oli vaihtaa katkaisijat kokonaan uusiin. 

Tässä oli siis viimoinen kolkka sisätiloista lähtötilanteessa. Paljon on tapahtunut näistä kuvista ja yläkerta on tällä hetkellä pieniä viilauksia vaille valmis. Täytyy aktivoitua kameran kanssa, jotta saan näytettyä muutoksen teille!

2 kommenttia:

  1. No niinpä onkin kaunis syreenin väri..:) Meillä on ollut yhdessä kodissa tuollaiset ulko-oven kahvat.

    VastaaPoista
  2. Moni meillä kyläillyt on sanonut samaa, että ovat törmänneet vastaaviin kahvoihin, mutta ulko-ovissa :D Vaihdoimme ne hieman sirompiin ja sisätiloihin paremmin sointuviin kahvoihin.

    VastaaPoista