torstai 25. elokuuta 2016

Ikuisuusprojekti viety loppuun!

Onko teillä sellaisia ikuisuusprojekteja, jotka olisi todella nopea toteuttaa, mutta jostain syystä niitä ei vaan saa valmiiksi? Minulla oli yksi sellainen, jonka v-i-h-d-o-i-n sain tehtyä loppuun kesän aikana. Kyse oli niinkin monimutkaisesta asiasta kuin kuvien teettämisestä lipaston laatikossa odottaviin kehyksiin.Hääkuvien teettämisen yhteydessä reipastuin sen verran, että sain lykättyä mukaan nuo pilvistä napsaistut kuvat. Kuvien saapumisen jälkeen ei nokka kauaa tuhissutkaan, kun taulut oli tarrattu seinälle. Kyllä - käytin kiinnittämiseen tarroja, jotka ovat oiva vaihtoehto tällaisten pikkukuvien kiinnittämiselle, en nimittäin mielelläni rei'itä kiviseiniämme. Näitä kiinnitystarroja myy ainakin Clas Ohlson. 

Tämän pienen muutoksen myötä makuuhuone tuntuu paljon eheämmältä. Poutapilvet, myrskypilvet ja uuden päivän sarastus saivat sen aikaan. Nyt tuolla makuuhuoneen kattovalaisimella on myös väripari tauluseinällä.

3 kommenttia:

 1. Ihana tuo mkuuhuoneenne!! Ja taulut ovat piste iin päällä.
  Itseäni harmittaa, kun halusin tänne saman hyllykön seinälle, sängyn päätyyn, kuin oli edellisessäkin kodissa....nyt haluaisin sen pois, mutta mitäs tekisin niille reijille seinässä...tapetissa..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Saatko peitettyä reikiä taululla tai peilillä? Tässä tapauksessa neuvo "korosta sitä, mitä et voi piilottaa" ei taida olla kovin hyvä neuvo :D

   Poista
  2. Pitääpä miettiä...ja alkaa tästä edespäin harkitsemaan tarkemmin ennen, kuin reikiä seiniin tekee..:)

   Poista